Springwedstrijd 21 april 2018

Op zaterdag 21 april organiseert HC de Schalm een selectiewedstrijd voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee paarden 2018. De hoogstgeplaatste 3 deelnemers per selectiewedstrijd, per rubriek,

Lees verder...

Mooie seizoensafsluiting

Aan het eind van het eventing seizoen zijn we naar verschillende (inter)nationale wedstrijden geweest.

Eind september is Gert, met zijn pupillen, vertrokken richting het Belgische Waregem. Gert is daar gestart met Beat It B, Janneke met Campbelle WS, Lieke met Champ de Tailleur, Sandra met Borsato en Aliene met Bomba. Alle vijf in de CIC 1*. Allen zijn over de finish gekomen, wel hier en daar met wat tijdfouten. Janneke was het meest succesvol, door na een mooie dressuurproef, op haar dressuurscore te eindigen. Het geen resulteerde in een vijfde plaats

Half oktober stond de wedstrijd in het Poolse Strzegom in de planning. Dit keer gingen naast Gert met Beat It B, ook Aliene met Bomba, Lieke met Champ de Tailleur en Maika met Anders mee. Daarnaast heeft Gert meerdere nederlandse junioren en young riders geholpen met een succesvolle wedstrijd.
Aliene heeft in haar eerste CIC3* cross, met een goed gevoel, de finish gehaald. Maika had in de CCI1*, na een mooie dressuurproef, helaas één weigering in de cross. Goed voor het zelf vertrouwen.

Klapper op de vuurpijl, was Gert met Beat It B, die na een fantastische dressuurproef,
foutloos in de cross én in het springen waren. Hetgeen hem een mooie tweede plaats opleverde, achter Michael Jung met Choclat.

Op nationaal niveau is Janneke meerdere malen gestart met de vijf jarige Halida. In Varsseveld werd ze 2e in het M. Daarna heeft ze IJsselsteijn gereden en 2e geworden. Daarna is ze gestart in Barchem. Daar hebben ze een mooie 3e plaats behaald in het M.

janneke met halida

Gert met Beat it B

Gert tweede achter Michael Jung

Veterinair paardencentrum Kootwijkerbroek Daaleman zadels B.T.T.S. Horsetrucks Eventing Equipment