28 april oefencross

Voor in de agenda, 28 april organiseert het team van HC de Schalm een oefencross. Voor zowel paarden als pony's. Het startgeld bedraagt 15 euro per start, opgeven kan via de email met naam, naam paard

Lees verder...

Cross cursus 2018

Ook in 2018 gaat er weer een SGW cursus van start.

De SGW cursus wordt gegeven voor zowel de beginnende - als de gevorderde eventing ruiter en de groepen worden ingedeeld naar niveau van de combinatie. Je kunt ook opgeven met een eigen groep, geef dan bij de opmerkingen aan met wie je in een groep wilt. De lessen worden verzorgd door Henrieke en Janneke Boonzaaijer.

Je hoeft geen ervaring te hebben met het rijden van een SGW wedstrijd, wel is enig springervaring vereist en enthousiasme om kennis te maken met de eventing sport.

Tijdens de SGW cursus zal er o.a. aandacht besteed worden aan het in ritme kunnen rijden in het terrein, het springen van de vaste hindernissen, paarden vertrouwd maken met de waterbak en galoptraining op de renbaan. HC de Schalm beschikt over een groot aantal vaste hindernissen, variërend in moeilijkheidsgraad, 2 waterbakken, op - en afsprongen en een renbaan van 1 km lengte.

De SGW cursus bestaat uit 6 crosslessen en een oefencross. De SGW cursus wordt in de weken 15, 17, 19, 25, 27 en 29 gegeven en de oefencross is op 1 september. Aan het eind van de cursus is er 1 inhaalles (week 35).

De SGW cursus wordt op maandag-, dinsdag- en woensdag avond gegeven door Janneke en op maandag- en dinsdagavond door Henrieke. Het is mogelijk aan te geven naar welke dag de voorkeur uit gaat.

De kosten voor deze SGW cursus zijn € 175
Voor aanvang graag in zijn geheel overmaken op NL73SNSB0936785268

Klik hier om aan te melden

Veterinair paardencentrum Kootwijkerbroek Daaleman zadels B.T.T.S. Horsetrucks Eventing Equipment