Hippisch centrum De Schalm
Het paardensport bedrijf met oog voor de eventing!

NIEUWS


Bixie-clinic eventing

Als je van actie en afwisseling houdt, is dit echt iets voor jou!

Op 1 juni a.s. organiseren we tijdens de internationale eventing wedstrijd (Renswoude Horse Trials) op de Schalm in Renswoude voor Bixie ruiters een clinic Eventing. Op deze manier kan je op een leuke manier kennis maken met de Eventing. We hebben plaats voor 20 ruiters, verdeeld in 4 groepjes van 5 kinderen. Ieder groepje krijgt een half uur les.We starten om 10.00 uur met de eerste groep.Ben je tussen de 6 en 13 jaar dan kan je samen met je pony deelnemen aan de clinic Eventing. Het is wel een voorwaarde dat je de gangen stap, draf en galop een beetje beheerst en dat je ook wel eens een sprongetje hebt gemaakt. Ouders mogen eventueel mee de ring in, om te begeleiden.Tijdens de clinic leer je onder begeleiding van Hetty Roozendaal wat Eventing inhoudt en hoe je je op een Eventingwedstrijd kan voorbereiden. Als je Eventing gaat rijden is het allerbelangrijkst dat je controle hebt over je pony. Dit gaan we oefenen. Daarnaast is het belangrijk dat je pony leert om over verschillende hindernissen heen te springen en ook leert om door water heen te gaan! Dit is een kwestie van veel oefenen en veel doen. Als alle groepjes geweest zijn is er tijd om te lunchen en kan je natuurlijk de internationale wedstrijd bekijken. Na de lunch hebben we nog een spel/wedstrijdelement waar iedereen aan mee doet. Eén team wordt de winnaar!!!!

Voldoende uitdaging? Vind je het leuk?
Kosten € 15,-  
Meld je dan aan via onderstaand e-mail adres : Bixieclinic@Renswoudehorsetrials.nl
Bellen kan ook: 06-46006146
V
ol=vol
Deelname is op eigen risico.
Voorlopige indeling crosscursus 2019

De indeling van de crosscursus 2019 is al goed gevuld! Er zijn alleen nog een paar plekken in de eerste les op maandagavond. Dit is een pony les op B niveau. Wil je je hier voor opgeven stuur dan een mailtje naar hcdeschalm@hotmail.com

*LET OP* De eerste lessen (week 15) zullen een half uur eerder beginnen i.v.m. het nog te vroeg donker worden. Vanaf week 17 de tijden zoals vermeld op de indeling.